Hieman persoonastani tai siitä mitä kuvittelen sen olevan.
Luova Kuvittelen olevani luova, olenhan saanut paljon aikaiseksi ATK-ohjelmointi, sähkösuunnittelu- ja musiikkirintamalla.
Huumorintaju Huumorintaju minulla on hyvä. Oivallan jutut nopeasti. Ne voivat olla syvällisiäkin. Oma huumorini on lähinnä tilannekomiikkaa.
Itsepäinen Minun on hankala antaa periksi, vaikka tiedänkin olevani väärässä.
Ajatteleva Ajattelen asioita paljon. Minusta on mukava mietiskellä ja pohtia asioita ja käännellä niitä eri kantilleen.
Innovaatori Työpaikoissani olen kehitellyt työn tekemistä helpompaan ja kevyempään suuntaan mm tekemällä tietokoneohjelmia. Usein uudet asiat ovat tulleet työpaikoille kauttani.
Oppimishaluinen Uudet asiat kiinnostavat minua. Tällä hetkellä mietiskelen ja opiskelen maailman syntyhistoriaa, sitä minkälainen alkuräjähdys on ollut? Luen muutenkin paljon kirjallisuutta.
Sosiaaliset taidot Työpaikan ihmissuhteissa olen pärjännyt ihan hyvin.
Kommunikointikyky Yleensä tulen toimeen varsin hyvin varsinkin, jos kyseessä on työasiat. Olen paremmin kuuntelijatyyppiä kotioloissa. Jos asiat naksahtavat kohdalleen olen innokaskin puhuja, mutta se vaatii järkevää asiaa. Tyhjänpäiväiseen smalltalkkiin minusta ei ole.
Tietojen hallinnan ja käytön taidot Oppimani tiedot ja taidot pystyn hyvin soveltamaan monipuolisesti työssäni.
Ahkeruus Asiat, jotka kiinnostavat minua, teen suurella innolla ja päättäväisyydellä. Asiat, jotka eivät kiinnosta, venyvät jossain kasassa kunnes ne on pakko tehdä.
Taloudelliset taidot Eivät ole kehuttavia. Osaan olla pihi, mutta toisinaan sitten taas en.
Kokonaisuuksien hahmottaminen Pystyn hyvin hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Suunnittelutöissäni nimenomaan tätä taitoa on tarvittu.
© Harri Laakso 19.12.2008